Hvem er vi?

Den lille Vendelbo er en folkedanserforening i Rødovre, med dans for både børn, unge og voksne. Vi danser dansk folkedans hver onsdag fra september til april. Vores instruktør Lissi Madsen underviser, mens foreningens spillemand Peter G. Sørensen på sin violin sørger for god musik. 

På børneholdet lægger vi vægt på dans og bevægelse og fælleskab og sjov.

Børnene lærer bl.a. at danse polka, sanglege, danse folkedanse og forbereder sig til at optræde med dansen, hvis de har lyst til det.

Sværhedsgraden reguleres efter holdets sammensætning. Gennem dansen styrkes børnenes motoriske og rytmiske evner, samt det at være sammen med og samarbejde med andre børn.

På det kombinerede ungdoms- og voksenhold er intet for svært, vi kaster os over alle former for trin og danse. Vi tager hensyn til nybegyndere, så trin og dansen læres.

Begge hold deltager i stævner både i Danmark og i udlandet, optræder ved forskellige arrangementer, og holder fester og sammenkomster, hvor også familie og venner er velkomne.

Så kom endelig forbi til en gratis prøveaften.

Vi kommer gerne og underholder ved fester, private såvel som firmafester. Vi kan tilbyde opvisning for publikum og dans med publikum. Kontakt os for pris og nærmere information.